Get Adobe Flash player

Zaključna ABC-jada

Dragi naši člani,

zahvaljujemo se vam za številno udeležbo na naši zaključni prireditvi ABCJADI 2019. Hvala, ker ste z nami preživeli čudovito soboto in soustvarili izjemno vzdušje. 

 


ABC zaključek s piknikom in v družbi ABC vaditeljev, bo potekal v SOBOTO, 1.6.2019!

Vse naše člane vabimo na OSEMNAJSTO, tradicionalno, športno, družinsko druženje, s podelitvijo zasluženih MEDALJ za naše male športnike, na Letnem telovadišču Narodnega doma. Čaka nas aktivna vadba, predstavitev naših že znanih in novih programov. Poleg tega pa tudi rajanje na napihljivih gradovih, zorbih, airtracku, hoja po vrvi, nogomet, žogarija, floorball, sproščanje in ustvarjanje v mirnem kotičku in še in še.
Tudi mamicam, očkom, dedkom in babicam ne bo dolgčas. Prav tako bo poskrbljeno za lačne in žejne. Z nami bo Via Bona, ki bo s pestro ponudbo jedi z žara in pijačo (po klubskih cenah) poskrbela, da po aktivnem rajanju ne bo nihče ostal lačen in žejen.

KJE:
Na Letnem telovadišču Narodnega doma, Bleiweisova cesta 25 (ob kopališču Ilirija).

KDAJ:
V soboto, 1.6.2019 od 10.00 do cca 13. ure. Obvestilo o morebitni odpovedi bo objavljeno na naši spletni strani in na facebook strani društva.

KAJ POTREBUJETE:
Športno obutev in oblačila za otroke in odrasle ter dobro voljo, za ostalo poskrbimo mi.

INFORMACIJA O PARKIRANJU: Zaradi lažjega parkiranja, vam priporočamo, da avtomobile parkirate na parkirišču parka Tivoli.

 

Sodelovanje v projektu VETER V LASEH

ABC-JADA 2017

 ABC-JADA 2018

 

ABC-jADA 2019