Get Adobe Flash player

Balet in Jazz balet

Glasba nas spremlja na vsakem koraku. Že od rojstva se ob njej z največjim veseljem giblje vsak otrok. Namen plesnih uric je, da razvijejo tisto prirojeno veselje do gibanja ob glasbi.

Balet! Ja to je tista zvrst plesa, kjer dekleta stojijo na prstih, v lepih krilcih in lebdijo po zraku.

In vsi otroci, ki se želite preizkusiti v vlogi baletke ali baletana, vabljeni! Predznanje ni pomembno! Potrebujete le dobro voljo!

Vendar so bile tudi one nekoč baletne pripravnice, se učile osnov v mehkih baletnih copatkih in brale knjige z naslovi o baletu. Se prvič srečale z osnovami, bile nekatere zelo nerodne, vendar jim je vsaka ura baleta prinesla nove nasmehe na obraz.

Ena najlepših, najmirnejših in čustvenih plesnih zvrsti je balet. Ker zanimanje zanj, kljub drugim popularnim zvrstem plesa, ne pojenja, smo v društvu ABC šport pripravili program baleta za otroke od 5. do 8. leta.

Baletnim osnovam bomo dodali nekaj modernejših gibov in se tako spoznali še z eno zvrstjo, Jazz baletom. Baletnim korakom bomo ob modernejši glasbi dodali nekaj poskokov, gibov in atraktivnih poz in postali pravi plesalci.

In še to! Prav posebno plesno predstavo bomo pripravili za vse mamice, očke, bratce in sestrice, babice in dedke ter vse naše prijatelje! 

  • URNIK:
Starost Dan Ura Lokacija Naslov Kraj
5 do 8 četrtek 17:30 – 18:30 Športna špica Ižanska c. 10 Ljubljana

Za prijavo na program izpolnite spletno prijavnico:

Prijavite se