Get Adobe Flash player

Plačilni pogoji in cenik

Cene celoletnih programov ABC športa so preračunane, od konca septembra do konca maja in se od programa do programa razlikujejo. Cena je sestavljena iz članarine in vadnine. Letna članarina v višini 50,00€, se plačuje za celo sezono, od 1.9. - 31.8. in je enotna za vse celoletne programe ABC športa. Članarina vključuje članstvo v vseh programih ABC športa, društveno majico, popuste pri sezonskih programih, udeležbo na Zaključni ABC-jadi, medalje/diplome, individualna svetovanja vezana na šport vadečih, svetovanja za usmeritev v tekmovalni šport. Ker se vadbi lahko priključite tekom celega leta, se cene programov mesečno spreminjajo. 

CENIK ZA SEZONO 2017/18:

 • Možnost plačila je po semestrih, ali v 1x znesku (od januarja dalje ni več plačila po semestrih). Prvi semester velja od začetka vadbe do konca januarja, drugi pa od februarja do konca maja. 
 • Cene veljajo za celotno vadbeno sezono, od oktobra do konca maja (letna članarina je že vključena v cene). Cene za celotno sezono zajemajo 30 vadbenih enot.
 • Za tiste, ki se vključujete na vadbo kasneje, se cene mesečno znižujejo (za točno ceno nam pišite ali nas pokličite).
 • Tisti ki se vključujete na vadbo v drugem semestru (od februarja dalje), se pozanimajte o ceni, ta ki je napisana spodaj velja za tiste ki so že vpisani in imajo poravnano letno članarino. 

 
Cena 1.semester
Cena 2.semester
Plačilo v 1x znesku
Lokacije
60 minutna vadba

155€

135€

260€

Športna špica, Gimnazija Šentvid, Gimnazija Bežigrad, Vrtec HCA Marjetica, Vrtec Šentvid, Vrtec Najdihojca (Biba, Čenča)

45 minutna vadba

145€

125€

240€

Športna špica, Gimnazija Šentvid, *OŠ Brezovica(=60 min)

90 minutna vadba

190€

150€

310€

Športna špica, Gimnazija Šentvid

2x tedensko (45 ali 60 min)
---> PAKET PROGRAM

215€

185€

360€

Vse lokacije

2x tedensko (90 minut)
---> PAKET PROGRAM

240€

210€

410€

Športna špica, Gimnazija Šentvid

Cenik za vadbe na lokacijah, ki jih sofinancira MOL:

 
Cena 1.semester
Cena 2.semester
Plačilo v 1x znesku
Lokacije
60 minutna vadba

145€

115€

230€

OŠ Vič, OŠ Bičevje, OŠ Karel D. Kajuh, OŠ Danile Kumar, OŠ Miška Kranjca, OŠ Jože Moškrič, OŠ Oskarja Kovačiča - Vrtec Galjevica, OŠ Franceta Bevka, OŠ Vrhovci, OŠ Valentina Vodnika, OŠ Nove Fužine

45 minutna vadba

135€

105€

210€

OŠ Vič, OŠ Bežigrad, OŠ Milana Šuštaršiča, OŠ Miška Kranjca,
OŠ Nove Fužine, OŠ Oskarja Kovačiča - Vrtec Galjevica

2x tedensko (45 ali 60 min)
---> PAKET PROGRAM

200€

170€

330€

OŠ Vič, OŠ Bičevje, OŠ Milana Šuštaršiča, OŠ Bežigrad, OŠ Karel D. Kajuh, OŠ Danile Kumar, OŠ Miška Kranjca, OŠ Jože Moškrič, OŠ Oskarja Kovačiča - Vrtec Galjevica, OŠ Franceta Bevka, OŠ Nove Fužine, OŠ Vrhovci, OŠ Valentina Vodnika

*OŠ Brezovica ---> vadba traja 60 minut, plačilo pa je za 45 minutno vadbo, ker je lokacija izven Ljubljane

Vadnino celoletnih programov, je možno poravnati na dva obroka ali v enkratnem znesku. Prvi obrok plačate po prvi vadbeni uri, drugega do 2.2.2018.

Za ostale sezonske programe, rolanje, smučanje inp., pa so cene objavljene pod posamezno rubriko.

 • ODSOTNOSTI NA VADBI:

Krajše odsotnosti (zdravstveni razlogi) lahko nadomestite na drugih lokacijah/terminih, obvezno s predhodnim dogovorom. Gotovine za neizkoriščene obiske ne vračamo.

V primeru daljše odsotnosti (dolgotrajna bolezen, selitev...), je možna kompenzacija neizkoriščenih ur na drugih programih ABC športa. Znesek kompenzacije se preračuna na podlagi plačanega zneska vadnine, brez letne članarine. Kot kompenzacija je mišljen dobropis, ki ga lahko izkoristite za drug program ali pa v naslednji vadbeni sezoni. Gotovine ne vračamo.

 •  POPUSTI:

       PRI VKLJUČITVI ENEGA OTROKA, V VEČ CELOLETNIH PROGRAMOV, VAM PONUJAMO DVE RAZLIČNI CENOVNI UGODNOSTI:

 • PAKET PROGRAM, kjer en otrok obiskuje 2 celoletna programa, ki sta cenovno ugodnejša (velja cena v ceniku - 2x tedensko; popusti se med seboj ne seštevajo)
 • ABC TROJČEK, kjer en otrok obiskuje 3 celoletne programe, pri tem v celoti plačate dva, tretjega, najcenejšega, dobite zastonj.

  DRUŽINSKI POPUSTI:
 • Pri vključitvi 2 članov družine, vam za drugega člana priznamo 20% popust, ki se obračuna na znesek vadnine. V kolikor se cene programov razlikujejo, vsakemu članu priznamo 10% popust na znesek vadnine (popust ne velja pri peket programu in abc trojčku).
 • Pri vključitvi 3 članov družine, vam za drugega priznamo 20% popusta na znesek vadnine, za tretjega pa 30% popusta na znesek vadnine. V kolikor se cene programov razlikujejo, vsakemu članu priznamo 15% popust na znesek vadnine (popust ne velja pri peket programu in abc trojčku).
 • Popust se obračuna na znesek vadnine (ne na celoten znesek s članarino).

Popusti se med seboj ne seštevajo!

Pri plačilu programa ABC TROJČEK, imate možnost plačila na 5, zaporednih mesečnih obrokov. Znesek obroka je potrebno poravnati do 10. v mesecu.