Get Adobe Flash player

Plačilni pogoji in cenik

Cene celoletnih programov ABC športa so preračunane, od konca septembra do konca maja in se od programa do programa razlikujejo. Cena je sestavljena iz članarine in vadnine. Letna članarina v višini 50,00€, se plačuje za celo sezono, od 1.9. - 31.8. in je enotna za vse celoletne programe ABC športa. Članarina vključuje članstvo v vseh programih ABC športa, društveno majico, popuste pri sezonskih programih, udeležbo na Zaključni ABC-jadi, medalje/diplome, individualna svetovanja vezana na šport vadečih, svetovanja za usmeritev v tekmovalni šport. Ker se vadbi lahko priključite tekom celega leta, do zapolnitve prostih mest, se cene programov mesečno nižajo. 

CENIK ZA SEZONO 2020/21: 

 • Vadnino lahko poravnate v treh zaporednih mesečnih obrokih (v primeru plačila vadnine za več članov družine na pet obrokov), ali v 1x znesku (od februarja dalje ni več plačila na obroke).

 • Cene veljajo za celotno vadbeno sezono, od začetka sezone do konca maja 2021 (letna članarina je že vključena v cene). Cene za celotno sezono zajemajo vsaj 30 vadbenih enot.
  Začetek vadba je od 21.9. dalje na dveh lokacijah (Športna špica in Gimnazija Šentvid), na ostalih lokacijah pa od 28.9. dalje 
 • Za tiste, ki se vključujete na vadbo kasneje, se cene mesečno znižujejo (za točno ceno nam pišite ali nas pokličite).
 • Vadečim v sezoni 2019/20 je bil izdan dobropis-vrednostni bon za čas, ko vadbe ni bilo mogoče izvajati. Pri vpisu v novo sezono 20/21 navedite št. dobropisa. 
 • Tudi v prihodnji sezoni 2020/21 smo pri ABCju pripravljeni. Za vse vadbe v novi sezoni, ki ne bodo izvedene zaradi morebitnih omejitev, bomo ponudili dobropis-vrednostni bon ali vračilo nekoriščene vadnine.

 • V decembru 2020 poteka vabda preko zooma (online), podrobnosti si lahko preberete pod obvestili.
 • Za naše člane (plačana članarina za sezono 2020/21 ali koriščenje članarine iz dobropisa za sezono 2019/20) je cena posamezne vadbe 3€, za nečlane pa 5€. Vadnino bomo obračunali ob koncu naše “vadbe doma”, glede na vaša plačila ob začetku sezone.

 
Cena na 3 zaporedne mesečne obroke
Plačilo v 1x znesku
60 (55) minutna vadba

3 x 100 €

270 €

45 minutna vadba

3 x 93 €

250 €

90 minutna vadba

3 x 116 €

320 €

2x tedensko (45 ali 60 min)
= PAKET PROGRAM

3 x 145 €

395 €

2x tedensko (90 minut oz. 90+60 min)
= PAKET PROGRAM

3 x 160 €

440 €

 • Cenik lokacij z znižano ceno
 
Cena na 3 zaporedne mesečne obroke
Plačilo v 1x znesku
LOKACIJA
60 (55) minutna vadba

3 x 90 €

240 €

Gimnazija Bežigrad (petek)*

Vrtec Galjevica**

OŠ Danile Kumar***

* ob petkih na Gimnaziji Bežigrad je cena znižana zaradi manjšega števila ur vadb (4 odpadli petki)
** v vrtcu Galjevica je cena znižana zaradi lokalne podpore
*** na OŠ Danile Kumar je cena znižana zaradi lokalne podpore in sodelovanja s šolo

Vadnino celoletnih programov, je možno poravnati na tri zaporedne mesečne obroke (npr. če boste vadbo obiskovali od začetka, so trije zaporedni obroki: oktober, november, december) ali v enkratnem znesku. Prvi obrok plačate po prvi vadbeni uri, najkasneje do druge vadbene ure. V izjemnih primerih je cena za mesečno vadbo 1x tedensko (60 ali 45 min) 60€, za 90 min vadbo pa 70€.

 Za ostale sezonske programe, rolanje, smučanje inp., pa so cene objavljene pod posamezno rubriko.

 • ODSOTNOSTI NA VADBI:

Odsotnosti (zdravstveni razlogi) nadomestite na drugih lokacijah/terminih s predhodnim dogovorom. Gotovine za neizkoriščene obiske ne vračamo.

V primeru daljše odsotnosti (dolgotrajna bolezen, selitev...), je možna kompenzacija neizkoriščenih ur na drugih programih ABC športa. Znesek kompenzacije se preračuna na podlagi plačanega zneska vadnine, brez letne članarine. Kot kompenzacija je mišljen dobropis, ki ga lahko izkoristite za drug program ali pa v naslednji vadbeni sezoni. Gotovine ne vračamo.

 •  POPUSTI:

       PRI VKLJUČITVI ENEGA OTROKA, V VEČ CELOLETNIH PROGRAMOV, VAM PONUJAMO DVE RAZLIČNI CENOVNI UGODNOSTI:

 • PAKET PROGRAM, kjer en otrok obiskuje 2 celoletna programa, ki sta cenovno ugodnejša (velja cena v ceniku - 2x tedensko; popusti se med seboj ne seštevajo)
 • ABC TROJČEK, kjer en otrok obiskuje 3 celoletne programe, pri tem v celoti plačate prvi program, naslednje dva plačate vsakega po 120€.

  DRUŽINSKI POPUSTI:
 • Pri vključitvi 2 članov družine, vam za drugega člana priznamo 20% popust, ki se obračuna na znesek vadnine. V kolikor se cene programov razlikujejo, vsakemu članu priznamo 10% popust na znesek vadnine (popust ne velja pri peket programu in abc trojčku).
 • Pri vključitvi 3 članov družine, vam za drugega priznamo 20% popusta na znesek vadnine, za tretjega pa 30% popusta na znesek vadnine. V kolikor se cene programov razlikujejo, vsakemu članu priznamo 15% popust na znesek vadnine (popust ne velja pri peket programu in abc trojčku).
 • Popust se obračuna na znesek vadnine (ne na celoten znesek s članarino).

Popusti se med seboj ne seštevajo!

Pri plačilu programa ABC TROJČEK, imate možnost plačila na 5, zaporednih mesečnih obrokov. Znesek obroka je potrebno poravnati do 10. v mesecu.